نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

تور آتش فشان گردی در جزیره لاپالما

  • کد خبر: ۹۳۵۸۴
  • ۰۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۰
تور آتش فشان گردی در جزیره لاپالما
آتش فشان جزیره لاپالما بعد از ۳ ماه پایان گرفت و چه در زمان فوران و چه اکنون، مقصد گردشگران شده است.

الهام حبشی | شهرآرانیوز؛ خیلی از ما شاید تنها کوه آتش فشانی که از نزدیک دیده ایم، کوه گِلی دست سازی بوده که در دوره راهنمایی ساختیم و با مقداری سرکه و جوش شیرین فعالش کردیم.

آتش فشان‌های فعال یکی از آن بی نهایت مواردی هستند که من و شمای امروزی، تنها تصویرشان را در داخل کتاب‌های درسی مان دیده ایم و گدازه‌های سرخ و شراره‌های درخشانشان را در تلویزیون و صفحات مجازی. اما ساکنان جزایر قناری اسپانیا، فواره زدن آتش از دل زمین را به چشم خود دیده اند؛ جاری شدن رودخانه‌های جهنم از دهانه کوه و بلعیده شدن خانه هایشان. پدیده‌ای که در همه این مدت تصاویر آن مدام در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شد. آخرین باری که کوه آتش فشان کومبره ویه خا جزیره لاپالما خودی نشان داده بود، به سال ۱۹۷۱ بازمی گردد. ۵۱ سال سکوت و حالا ۳ ماه خشم و آتش و زلزله بی امان. آتش فشان کومبره ویه خا خساراتی گسترده را روی دست جزایر قناری گذاشته است.

خساراتی که با یک حساب سرانگشتی و حدودی مقامات محلی منطقه لاپالما اسپانیا به عددی فراتر از ۹۰۰ میلیون یورو خواهد رسید. در این ۳ ماه منحوس چیزی نزدیک ۱۴۰۰ تا ۲۷۰۰ خانه، کلیسا و مدرسه تخریب شده یا خسارت شدید دیده اند و تقریبا ۸۰۰ هکتار زمین و ارز کشاورزی در این محدوده به خاکستر تبدیل شده اند. زمین‌های مرغوب کشاورزی که امروز زیر گوگرد و گدازه‌های سرخ، تصویر سبز رنگ جزایر قناری را به سیاه و خاکستری تغییر داده اند. بیش از ۷ هزار نفر در این منطقه خانه هایشان را، دار و ندارشان را زیر لایه ضخیم سیاه رنگ گوگرد رها کرده اند و به انتظار اتمام فاجعه هستند.

نخست وزیر اسپانیا، پدرو سانچز که از ابتدای فعالیت آتش فشان لاپالما بار‌ها به این جزیره سر زده است، نوید بازسازی جزیره را داده و قرار است مجتمع‌هایی برای ساکن کردن بی خانمان‌ها خریداری کنند. جزایر قناری عنوان آشنایی برای جهان گردان است؛ برای توریست‌هایی که از سراسر جهان در این جزیره گرد هم می‌آیند و ایام فراغت خود را در هوای معتدل آن سپری می‌کنند. حالا ۱۰ روز است که کوه آتش فشان کومبره ویه خا آرام گرفته است. پدرو سانچز این موهبت را بهترین هدیه کریسمس به اسپانیایی‌ها توصیف کرده است.

اگر سکوت و آرامش کوه ادامه داشته باشد، نهاد‌های عمومی، تعمیر و بازسازی مناطق خسارت دیده را آغاز خواهند کرد. با این حال، داستان فعال شدن کوه آتش فشان جزایر قناری، نه تنها موجوب کاهش سفر مسافران به این جزیره افسانه‌ای نشده که افزایش هم داشته است. بله ماجراجویان بسیاری هستند که نمی‌خواهند، تنها تجربه شان از واژه آتش فشان، کوه دست ساز دوره مدرسه شان باشد و عکس و فیلم‌های بی جانِ از راه دور. کسانی که از ۳ ماه فعالیت کوه آتش فشان جزایر قناری نهایت استفاده را برده اند، هتل‌ها و مسافرخانه‌های این منطقه را تا چند ماه بعدش، پیش پیش رزرو کرده اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->